MistBuster® is de beste investering voor een compacte, energiezuinige en betrouwbare oplossing voor het afvangen van olienevel en olierook. De MistBuster kan rechtstreeks of via flexibele kanalen op een machine worden gemonteerd. MistBuster is het superieure alternatief voor conventionele centrifugale en media-type systemen. Het ontwerp maximaliseert de filtratie-effectiviteit en minimaliseert onderhoudsvereisten en onderhoudskosten.

Afvangen van olienevel en olierook

Door het gebruik van elektronische cellen van industriële kwaliteit, is MistBuster een hoog effectieve installatie voor het afvangen van olienevel en olierook. De cellen zijn speciaal ontworpen voor een lage statische druk met hoge afvangst van microscopische deeltjes tot 97,8%.

Ontwerp

De MistBuster serie heeft een gepatenteerde schakelaar waardoor de cellen kunnen worden ingezet voor olie, wateroplosbare of een synthetisch koelmiddel. Dit is een groot verschil met concurrerende systemen die mede hierdoor regelmatig storingen vertonen.

Onderhoud

Het unieke en gepatenteerde celtechnologie voorkomt kortsluitingen als gevolg van overmatige olieopbouw binnen de cellen. Door het ontwerp zijn bij meerdere eindgebruikers de storingen geminimaliseerd en is de wasfrequentie van de cellen van een maand naar een jaar verschoven. De Heartfil servicedienst onderhoudt uw MistBuster voor een schone luchtgarantie, 24 uur per dag.