Filterinstallaties en luchtzuiveringsinstallaties

heartfil-slider8

Ruimteoverdruk

Om een ruimte met zuivere lucht op overdruk te brengen, biedt Heartfil  filterinstallaties van Purafil aan. Dit zijn op zichzelf staande luchtzuivering- & overdrukinstallaties. Deze zijn ontworpen om schone lucht, oftewel vrij van schadelijke gassen, te leveren.


Recirculatie

Heartfil heeft ook standalone recirculatie-installaties in het assortiment. Deze  recirculeren de ruimtelucht, vrij van schadelijke  gassen.


Compressor Intake Filters

Purafil ontwikkelde een Compressor Intake Filter-systeem om ernstige luchtcompressorproblemen te voorkomen. Hiermee voorkomt het filtersysteem bijvoorbeeld trillingen en afnemende effectiviteit. Dit systeem bevordert de aanlevering van schone lucht.

Informatie en media


Emergency Gas Scrubbers ( EGS )

Heartfil biedt ingenieuze scrubbers van Purafil aan voor het verwijderen van levensgevaarlijke gassen. De Emergency Gas Scrubbers gebruiken geen giftige causistische soda, maar passen droge poreuze filterkorrels toe. Tijdens een uitstoot wordt bijvoorbeeld een mengsel van lucht, chloor, zwaveldioxide of ammoniak  weggezogen naar de bovenkant van de scrubber. Vervolgens stroomt de luchtstroom door het filterbed via de onderkant van een blower. Deze blower voert de gifvrije lucht vervolgens af naar de buitenlucht.


Geurfilters

Heeft u last van stinkende gassen bij een rioolwater- of zuiveringsinstallatie? De Heartfil scrubbers met Purafil media zijn ideaal voor het verwijderen van nare geuren.

© Copyright - Heartfil BV | Website by: Versgeplukt